Szolgáltatások

Cégünk már több mint 10 éve szolgálja ki partnereit személyre szabott informatikai megoldásokkal. Kivitelezési munkáink során a felhasznált anyagok magas minősége és kollégáink elhivatottsága a biztosítéka ügyfeleink elégedettségének.

Okosotthon / okosiroda rendszerek kivitelezése

Az átlagos háztartásokban és irodákban rengeteg okoseszköz található meg, melyek képességeit csak igen csekély mértékben használják ki az emberek. Ezen eszközök egyetlen  rendszerbe való integrálásával, rengeteg új lehetőség tárul fel, melyekkel nem csak időt, energiát, de pénzt is spórolhatunk és természetesen ezek mellett a kényelmünket is tovább növelik. Az integrált okosotthon rendszerekben rejlő lehetőségekről további információkat kaphat ide kattintva!

AJÁNLATKÉRÉS

IT hálózatépítés

A stabil és megbízható IT hálózat mindennek az alapja. Enélkül egyetlen modern eszköz sem fog megfelelően üzemelni. Otthoni, irodai és üzemi hálózatok kiépítésében is sok-sok éves tapasztalattal rendelkezünk.

AJÁNLATKÉRÉS

Kamerarendszerek építése

A kamerák létjogosultságát manapság már nem lehet megkérdőjelezni, hiszen életünk számos területén bizonyítottak már. Ha Ön most szeretne egy új megfigyelő rendszert kiépíteni, vagy meglévő rendszerét szeretné korszerűbbre cserélni, úgy biztosan fogunk tudni segíteni!

AJÁNLATKÉRÉS

Rendszergazdai szolgáltatások

Manapság minden vállalkozásnak meg kell bírkóznia az egyre bonyolultabbá váló informatikai rendszerek okozta kihívásokkal ahhoz, hogy tartani tudja a lépést a vevői igényekkel és persze a konkurenciával is. Mi segítünk, hogy minden olajozottan és fennakadás mentesen üzemeljen, ezáltal kollégáinak minden feltétele adott legyen a hatékony és gyors munkavégzésre.

AJÁNLATKÉRÉS

Szerverek értékesítése

Saját szerverre van szüksége? Mi segítünk megtalálni az Ön igényeihez leginkább megfelelő szerver konfigurációt.

AJÁNLATKÉRÉS

Szerverek üzemeltetése

A szerverek rendszeres karbantartásra és folyamatos felügyeletre szorulnak ahhoz, hogy a teljes tervezett élettartamuk alatt megfelelően elláthassák feladataikat. Ezen munkák elvégzéséhez pedig, egy megbízható és megfelelő tudással rendelkező szakértő csapatra van szüksége. Tegyen próbára minket!

AJÁNLATKÉRÉS

Szerverbérlet

Sok esetben a szerverek bérlése kifizetődőbb, mint azok megvásárlása, hiszen így nem kell hosszú évekre elköteleződni egy-egy megvásárolt konfigurációhoz és annak korlátaihoz. Kérjen tőlünk ajánlatot, hogy Ön is mérlegelhesse, mi a legjobb választás vállalkozása számára!

AJÁNLATKÉRÉS